Cím:
1138 Budapest, Meder u. 12.

Tel:
06-1/450-1183
06-1/450-1184
Tel/fax:
06-1/329-5682

Mobil:
06-30/952-8728
06-30/974-3754

E-mail:
info@jatekvilag.hu

Indoor-outdoor programok

Utazás a Föld körül


Az „Utazás a Föld körül” egy kb. 2-2,5 órás csapatépítő, szórakoztató játék, amelyben a játékosok csapatokat alkotva világ körüli úton vesznek részt.
Létszámtól függően 6-10 állomás teljesítésével bejárják a földrészeket és a különböző országokhoz tartozó játékos feladatok megoldásával teszik meg a „világ körüli utat”, amelynek végén ünnepélyes eredményhirdetés keretein belül a győztes csapatot jutalom várja.


Az állomások tetszés szerint cserélhetőek függően a rendelkezésre álló területtől, időjárástól, résztvevők igényétől ( mozgásos-öltönyös verzió).

A játék kül-, és beltéren is lebonyolítható.

Hangulatos, szórakoztató, tréfás, csapatépítő, mely próbára teszi a koordinációt, kondíciót és általános ismereteket.

Minden állomáson felkészült animátoraink vezetik a játékokat. A csapatok kalandlapot kapnak, amelyre folyamatosan vezetjük a pontjaikat, az egyes állomásokon elért eredményeik alapján.

Indiana Jones nyomában


Játékunkban a népszerű hőst, kalandort követhetjük, aki megbirkózva az ősi átkokkal nyomába ered a régi mondáknak.
A kalandozásaink során a csapatok, mint a főhős segédei végigjárják Indi útját, és a végén a Nagyteremben megfejtik a „Frigyláda” titkát.

A vetélkedő kül-, és beltéren egyaránt lebonyolítható, az elemek cserélhetőek.

Balatoni regélő


A Balatoni regélő a helyi mondákat, mondaköröket feldolgozó játékaink közül az első. Itt a Balatonhoz kapcsolódó mondavilágból merítettünk, ahol a csapatok Lellét a világ legszebb kisasszonyát keresik, közben megismerkednek a tóhoz és környékéhez kapcsolódó legendákkal, a játék végén pedig kiszabadítják Lellét.

A játék kül-, és beltéren egyaránt lebonyolítható, az elemei cserélhetők.