Cím:
1138 Budapest, Meder u. 12.

Tel:
06-1/450-1183
06-1/450-1184
Tel/fax:
06-1/329-5682

Mobil:
06-30/952-8728
06-30/974-3754

E-mail:
info@jatekvilag.hu

Programajánló

VADONATÚJ-OVILIMPIA

2012. február 17., péntek

ÓVODÁK FIGYELEM!  ITT AZ ÚJ PROGRAM: OVILIMPIA

                   OVILIMPIA  

 

Kedves Óvodavezetők, Óvónők, Programszervezők! 

Az OVILIMPIA programunkat a 2012. év, a londoni olimpia jegyében dolgoztuk ki, és ajánljuk figyelmükbe. Játékainkból olyan csomagot állítottunk össze, melynek elemeiből Önök állíthatják össze  vidám óvodai sportvetélkedőjüket, vagy csupán sportosan, vidáman eltöltött  napot rendezhetnek segítségünkkel. Természetesen a játékokat képzett animátoraink felügyelik. 

Rendeljenek több elemet, hogy nagyobb árengedményt adhassunk! 

Listaárainkból adott kedvezmények: egy, két vagy három játék – 30%, négy vagy öt játék – 50% engedménnyel rendelhető kizárólag hétköznapokon!  -   

Kis ízelítő rendelhető játékainkból: 

Akadálypálya     59.000 Ft+Áfa,          Mászó fal     59.000 Ft+Áfa 

Felfújható csúszda   59.000 Ft+Áfa, légvárak       35-40.000 Ft+Áfa. 

További oviknak ajánlott játékaink:  Ügyességi vetélkedő – 69.000 Ft+Áfa. ( tréfabringa, hernyótalp, csapat sí, egyensúlyozó, ügyességi pálya ), Felfújható focikapu 59.000 FT+Áfa.   

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésüket, kérjék a programra vonatkozó ajánlatunkat! Játékainkról bővebben honlapunkon olvashatnak: www.jatekvilag.hu 

Reméljük a OVILIMPIA programunkkal, vagy más szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk rendezvényük sikeres lebonyolításához! 

Figyelem!!! Májustól rendelhető vadonatúj játékunk a Mobil kalandpark! Kérjék erre vonatkozó ajánlatunkat! 

Várjuk  érdeklődésüket, tisztelettel:    A JÁTÉKVILÁG CSAPATA

ÚJ AKCIÓS PROGRAMUNK A SULIMPIA

2012. február 8., szerda

SULIMPIA

Kedves, Testnevelők, Szabadidő és sportszervezők, Osztályfőnökök, Diák önkormányzatok!

A SULIMPIA programunkat a 2012. év, a londoni olimpia jegyében dolgoztuk ki, és ajánljuk figyelmükbe. Játékainkból olyan csomagot állítottunk össze, melynek elemeiből Önök állíthatják össze  vidám iskolai sportvetélkedőjüket, vagy csupán sportosan, vidáman eltöltött iskolai napot rendezhetnek segítségünkkel. Természetesen a játékokat képzett animátoraink felügyelik.

Rendeljenek több elemet, hogy nagyobb árengedményt adhassunk!

Listaárainkból adott kedvezmények: egy játék -10%, két játék – 20%, három játék – 30%, négy játék – 40%, öt játék – 50% engedménnyel rendelhető kizárólag hétköznapokon!  -

Kis ízelítő rendelhető játékainkból:

Csocsó aréna 69.000 Ft+Áfa,          Mászó fal 59.000 Ft+Áfa

Gladiátor 59.000 Ft+Áfa,       Focikapu 59.000 Ft+Áfa.

Felfújható kosárpálya 69.000 Ft+Áfa, Felfújható box ring 59.000 Ft+Áfa, Bungee-run 59.000 Ft+Áfa, Ügyességi vetélkedő – 69.000 Ft+Áfa. ( tréfabringa, hernyótalp, csapat sí, egyensúlyozó, ügyességi pálya )

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésüket, kérjék a programra vonatkozó ajánlatunkat! Játékainkról bővebben honlapunkon olvashatnak: www.jatekvilag.hu

Reméljük a SULIMPIA programunkkal, vagy más szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk rendezvényük sikeres lebonyolításához!

Várjuk visszajelzésüket, érdeklődésüket, tisztelettel:    A JÁTÉKVILÁG CSAPATA

Elérhetőségek: Felfújható Játékvilág Kft.

Tel/fax: 3 295 682, mobil: 06 309 528 728

E-mail: pal@jatekvilag.hu

Gyereknapi programjaink

2010. május 29., szombat

 

A Gyereknapi hétvégén is számos helyszínen ajánlunk tartalmas és szórakoztató programot.

Május 29. szombat

- A budaőrsi Tesco parkolójában aszfaltrajzverseny, arcfestés, kézműves sátor, felfújható csúszda, akadálypálya, légvár, Wii és autópálya,  Törökbálinton ugrálóvár, Hernádon élőcsocsó, Szegeden a kajak-kenu világkupán óriáscsúszda, és ugrálóvár lesz üzemeltetve. A Telekom családi napon a Sportmax sportcentrumban óriáscsúszda és légvár, Nemesvámosban a Haribo családi napon pedig a játéksziget, a ShelbyCobra és a 3D karika  működik.

Május 30. vasárnap

A Haribo játéksziget a Városligetben, Sárkányhajóink a gárdonyi Sportbeach-on, Szegeden a kajak-kenu világkupán az óriáscsúszda és az ugrálóvár, egy másik szegedi rendezvényen egy óriáscsúszdával várjuk a gyerekeket.

Coca- Colás csapataink ismét országjáró turnén vannak, Révfülöpön, Marcaliban és Pécsen lehet ugrálni, csúszdázni, mászóüvegre kapaszkodni.

Május 14-16.

2010. május 14., péntek

Sajnos erre a hétvégére nem jeleznek túl jó időt, és ennek megfelelően az óvatosabb partnereink lemondták rendezvényeinket.

Ahol azonban töretlenül üzemelünk az a Sportágválasztó nap a maglódi úti Merkapt sportpályán, a Cora szülinap Szolnokon, és a Nagykanizsai sárkányhajó fesztivál. Az előbbi Szolnokon a Cora parkolójában, utbbi pedig Nagykanizsán a csónakázó tavon kerül megrendezésre.  A Sportágválasztón korcsolyapálya a másik két helyszinen légvár, Cola üveg mászófal és óriáscsúszda várja az érdeklődőket.

MÁJUS 7-8-9.

2010. május 4., kedd

Idén már több helyszínen lesz  Nagy Sportágválasztó Nap. Az első helyszín Szeged, pénteken és szombaton. A mobil koripályán korizhatsz, hokizhatsz kedvedre, és megnézheted a profik bemutatóját is. Ha már sportolunk szombaton folytathathatjátok a vizen a testmozgást. Sárkányhajóinkban két helyszínen lehet próbálkozni, Budapesten a Római parton a Holiday Beach hotel előtt a Dunán, és Győrben a Napos parton.  A sárkányhajó világbajnokság beharangozó road showján a vizi program mellett felfújható légvár és csúszda is a játékoskedvű gyerekek rendelkezésére áll.

A Coca-Colás csapataink két városban fújják fel a piros fehér játékparkot. Csömörön az Auchan parkolójában, Hatvanban pedig a nagyréten, üzemeltetjük a mászóüveget és légvárat.

Vasárnapra egy futónap marad.  Csillebércen a gyerektáborban futhat minden érdeklődő. Jó sportolást és szórakozást kívánunk mindenkinek!

ÉLJEN MÁJUS ELSEJE

2010. április 30., péntek

 

Igazán május elsejével indul a szezon. Ezen a hétvégén, szombaton Ürömön csúszdázhatnak a gyerekek. Felsőpakonyban óriáscsúszda és légvár szórakoztatja az érdeklődőket. Solymáron hatalmas felfújható mászófalra lehet felmászni.

A COCA-COLÁS roadh show is beindult.  Pénteken és szombaton Cegléden a légvár és a mászóüveg vár benneteket, Tiszaújvárosban pedig a TVK majálison az óriáscsúszda lesz a fő attrakció.

Figyeljétek hétről hétre a programajánlót, jobbnál jobb rendezvényeket ajánlunk a figyelmetekbe!

KORIPÁLYA A HAVANNA LAKÓTELEPEN

2009. december 29., kedd

A téli szünet alatt ezúttal a Havanna lakótelepen üzemetetjük korcsolyapályánkat. Akinek kedve van egy kis ingyen korizásra, a Baross utcai sportpályáknál találhatja meg, január harmadikáig. Ha nincs saját korija a pálya mellett kérjen animátorainktól. Nyitvatartás 9.00-20.00 -ig. December 31.-én 17.00-ig

ÓRÁSI ÁRZUHANÁS 2009-re

2009. február 17., kedd

Látva a nehéz gazdasági helyzetet, a 2009-es évben szeretnénk árképzésünkel megkönnyíteni azon cégek, rendezvényszervezők döntését, akik céges családi napjaik, csapatépítő tréningjeik, vagy az általuk szervezett rendezvények elemeihez szolgáltatásainkat választják! Természetesen várjuk óvodák, iskolák, vagy magán megrendelők érdeklődését is. Számukra is kivételes árajánlatokkal szolgálhatunk.

Felfújható játékaink bérleti díjait átlagosan 30%-al csökkentettük!!!

Légvár – 25.000 Ft, csúszdák – 49.000 Ft, mobilkori – 200.000 Ft, sárkányhajó program – 160.000 Ft…

További újdonság, hogy légváraink 4 órára is bérelhetők!

Kérjenek program, helyszín és árajánlatot az info@jatekvilag e-mail címen!

Reméljük hogy szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk régi és új partnereink rendezvényeinek lebonyolításához! Programjainkról, aktuális híreinkről a programajánló és a hírek rovatban olvashatnak hétről hétre.

Rekreációs programok azoknak, akik nem tudnak otthon ülni!

2009. február 17., kedd

Azokon a napokon amikor nem egy JÁTÉKVILÁGOS rendezvényen szórakozunk, vegyük számításba a REKIKLUB sportos programjait. A szabadidő kellemes aktív eltöltésére mindíg van ötlet a REKIKLUBBAN. Vogalonga vízikarnevál Velencében, melegvizes kenutúra a Hévíz patakon, hótalpazás a hómezőkön, hegymászás, barlangászás, sárkányhajózás itthon és külföldön egyaránt. A programokról a www.rekiklub.hu honlapon tájékozódhatnak.

1NAP 1ÜTT rendezvény a TF-en

2007. december 14., péntek

December 15.-én a Tesnevelési Egyetem tornacsarnokában rendezik az 1NAP 1ÜTT nagyszabású rendezvényt amelyen sérült és egészséges gyerekek együtt játszhatnak és szórakozhatnak. Rendkívül színvonalas és sokszínű műsort láthatnak a kilátogatók. Sport és táncbemutatókat, mentőkutya show-t, zenei fellépőket vonultat fel a program.
A Haribo három felfújható játékot biztosít a rendezvényre ( légvár, mászófal, akadálypálya ) és a gyerekek még gumicukrot is kapnak ajándékba.

A belépés ingyenes!

COCA – COLA TÉLI KARAVÁN

2007. december 14., péntek

Útnak indult a Téli Karaván és a COCA – COLA Mikulás az idén is koripályát visz a gyerekeknek több városba. Karácsonyig a következő helyszineken keressétek a koripályát és a piros kamiont:
dec. 14.-én Kisújszálláson, 15.-én és 16.-án a Mikulásgyárnál, 19.-én Sopronban, 20.-án Szombathelyen, 21.-én Tamásiban, 22.-én Kaposváron és 23.-án Mohácson. Saját korit is vihettek, de a helyszineken kölcsön is kaphattok!

KORIPÁLYA SZÁZHALOMBATTÁN

2007. december 14., péntek

Idén újra lesz koripálya Százhalombattán. Az adventi ünnepségsorozat keretein belül december 14.-étől, január 3.-ig a főtéren üzemeltetjük a mobil koripályát. Akinek van saját korija hozza magával, akinek nincs kap a pálya melletti kölcsönzőben, ahol meg is élezik a pengéket.

23.-áig a pálya mellett felfújható óriáscsúszda is szórakoztatja a gyerekeket. nyitvatartás mindennap 9.00 – 18.00

JÁTÉKVILÁGNAP

2007. szeptember 28., péntek

Szeptember 29.-én ismét megrendezzük a Felfújható Játékvilág Napot. Ezúttal a helyszín a Fogarasi úti Tesco áruház parkolója lesz. Időpont 10.00- 18.00-ig.
Program: felfújható játékok kavalkádja gyermekeknek és felnőtteknek egyaránt. Haribo Játéksziget, T-Mobile játékpark, Sio óriáscsúszda, Budweiser családi tizenegyesrúgó vetélkedő, Felfújható mászófal, kézműves sátor, arcfestés, autómodell pálya.

Mi a jó időt megrendeltük, a vidám programot biztosítjuk a többi rajtatok múlik!!!

További szombati programok:

- Tiszaújváros, MAN telephely, ugrálóvár
- Kaposvár McDonald’s, mászófal, légvár
- Budapest, Campona Bevásárlóközpont, ugrálóvár
- Nemzetközi Oktatási Központ, óriáscsúszda

Hétvégére már jó idő lesz

2007. szeptember 5., szerda

A meteorológiai szolgálat jelentése alapján ugyan nagy meleg nem lesz a hétvégén, de azért bízhatunk a napos időben. Mi úgy készülünk hogy rendezvény helyszíneinken nyaratidéző hangulatban szórakozzanak vendégeink.

Coca-Colás csapataink szombaton Tamásiban óriáscsúszdával, Sátoraljaújhelyen pedig ugrálóvárral és mászóüveggel várják az érdeklődőket. Vasárnap Budapesten a Millenáris parkban és Előszálláson ugrálóvárat és mászóüveget, Hódmezővásárhelyen pedig óriáscsúszdát üzemeltetünk.

A T-Mobile játékparkunk szombaton a zártkörű T-Mobile cégolimpián szerepel, de vasárnap a Mátra Maratonon a mátraházi edzőtáborban szabadon használhatók a játékok.

A Haribo játéksziget vasárnap a börgöndi repülőtéren üzemel 10.00-20.00 óráig. A játékok használatához egykis zacsi gumicukrot kell vásárolni a helyszínen.

Szombaton Lakitelken az autós campingban csocsóarénában játszhatnak a gyerekek és szüleik egyaránt.

Szombaton és Vasárnap Győr ad otthont a Kajak-Kenu Marathon Világbajnokságnak. Cégünk két játék üzemeltetésével támogatta a verseny lebonyolítását, így közvetlenül a rajt és cél közelében ugrálóvárral és csúszdával várjuk a gyerekeket. Gyertek el minél többen hívjátok szüleiteket is és a játék mellett szurkoljatok a magyar sikerekért. HAJRÁ MAGYAROK!!!

Vasárnapi helyszínek: Budapest XIII. ker. Szt. István park, Sumo
Tata, Old Lake Golf Klub, légvár

Hétvége a Tesco és a Coca-Cola jegyében

2007. augusztus 14., kedd

Augusztus 18.-án szombaton Vecsésen a Tesco megrendelésére toborzó rendezvényt bonyolítunk le. Lesz ott program a gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt. Felfújható játékaink mellett, tűzoltó és veterán autó bemutató, arcfestés, aszfaltrajz verseny, animációs foglalkoztató, a zenei szinpadon pedig a legnagyobb várakozás Caramell fellépését övezi.

Helyszín: Epres liget
Időpont: 13.00-20.00

Vasárnap Hajdúszoboszlón a Budapesti Műszaki Főiskola gólyabálján vízifoci pályát állítunk fel a jókedv megőrzésének érdekében.

Szintén vasárnap a XIII. kerületi Szt.István parkban SUMO val szórakoztatjuk a vállalkozó kedvű közönséget 10.00-18.00 óráig.

Coca-Colás csapataink a hétvégén ismét kitesznek magukért. Pénteken a Tiszavasvári és Debreceni strandokon áll a mászóüveg, a légvárak és az óriáscsúszda.
Szombaton Gunarasfürdő a cél, vasárnap Ajka, Szelidi-tó és Baja a Coca-Cola road show állomáshelyei.

Megint egy mozgalmas hétvége

2007. augusztus 2., csütörtök

Coca-Cola helyszínek:

péntek – Győr, Interfruct áruház, mászófal,ugrálóvár
Szántód, Oázis parkoló, óriáscsúszda
Jászfényszaru, Coop napok, mászófal, ugrálóvár
szombat – Kapuvári strand, óriáscsúszda
szombat, vasárnap – Pápa thermál fürdő, mászófal, ugrálóvár
Vasárnap – Gunaras strand, mászófal, légvár

Haribo játékszigetünk pénteken, szombaton és vasárnap a vonyarcvashegyi Lido strandon lesz felállítva, hétfőn pedig Alsópáhokon üzemel.

Vasárnap a T-Mobile játékpark Egerben a Bük marathon helyszínén élőcsocsóval és ugrálóvárral várja a játszani vágyó gyerekeket, és szülőket.

Vasárnap, Röszkén a sportpályán vízifoci és mászófal színesíti a rendezvény programját.

2007. július 27-28-29.

2007. július 23., hétfő

Pénteken és szombaton Balatonmáriafürdőn a Mária Hotel csodálatos kertjében ismét felállítjuk játékparkunkat. Az óriáscsúszda, a mászófal, a csocsóaréna, a focikapu, a kosárpálya és most először a sumo játékok biztosítják a programot. A park nyitott, így nem csak a hotel vendégei használhatják játékainkat.

Haribo játékszigetünk szombaton, Balatonalmádiban a Fórum szupermarket parkolójában található.

A Coca-Cola játékpark helyszínei a hétvégén:
27.-én: Hódmezővásárhely, Balatonlelle, Balatonalmádi
28.-án: Bogács, Balatonalmádi, Balatonlelle, Győr-Gyirmót, Fonyódliget,
29.-én: Balatonalmádi, Szántód, Balaonlelle, Balatonalmádi

2007. július 6 – 8.

2007. július 6., péntek

A COCA-COLA játékpark helyszínei:

péntek: Vonyarcvashegy,Siófok-Sóstó, Miskolc
szombat: Zalaszentgrót, Miskolc, Mórahalom
vasárnap:Komárom, Tiszavalk, Miskolc

A HARIBO játéksziget szombaton és vasárnap Tiszafüreden a szabadstrandon lesz felállítva.

A T-MOBILE légvár és az LG óriáscsúszda Balatonfüreden a Tagore sétányon szórakoztatja a gyerekeket szombaton és vasárnap.

A PEZ ugrálóvár a hétvégén a Gyerekszigeten /Hajógyári sziget/ a kisállatsimogató mellett üzemel.

Szarvason a Tesco parkolójában családi napot rendezünk. Program: Óriáscsúszda, légvár, kézműves foglalkozás, Suzuki tesztvezetés, Tóth Vera és más előadók koncertjei.

2007. június 8-10.

2007. június 8., péntek

Coca -Cola csapataink hétvégi menetrendje:

jun. 8-9. Jászberény, Coop napok ( mászófal, légvár )
8. Római part ( óriáscsúszda )
8-10. Nyíregyháza Suliexpo ( mászófal, légvár )
9. Baja, Gastro udvar ( óriáscsúszda )
10. Gunarasfürdő strand ( óriáscsúszda, mászófal, légvár )
10. Paks Dunapart (mászófal, légvár )

Egyéb rendezvény helyszíneink:

9-10. Gyereksziget ( PEZ csúszda )
9. Cegléd, Bem József SZKI. ( mászófal )
9. Cegléd, Aquapark ( vízifoci )

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNUNK !!!

Challenge Day – Gyereknap

2007. május 23., szerda

Aki -e két jeles napon szórakozni és mozogni szeretne, bátran válasszon helyszíneink közül! Jó szórakozást kívánunk:

Május 23. Gyúrói reptér, Otthon Centrum cég olimpia 9.00-17.00
XXIII. ker. Török Flóris Ált.Isk. – csocsóaréna
SORTE pálya – élőcsocsó
24. Aquincum hajó – Utazás a Föld körül, animációs rendezvény
25. Erdősor u-i ovi, Csepel Csúszda
26. KIKA Budaörs- Haribo játék sziget
27. Szilvásvárad Marathon, T-Mobile játékpark
27. Makó, Sumo
Coca-Cola játékpark: 25. Szeged, Felgyő, 26. Szolnok, Siófok, Budapest Városliget,
27. Budapest Városliget, Szolnok, Tápiószescő, Kaposvár
28. Siófok

Sárkányhajós rendezvények

2007. május 17., csütörtök

Szombaton este a Csepel kajaktelepéről indulunk két hajóval a Zöld Béka étterembe egy hangulatos dunaparti vacsorára. Visszafelé sötétedés után fáklyával világítjuk meg a hajókat.

Hétfőn az EXXON cégnek a vizitelepünkön rendezzük a sárkányhajó bajnokságát. Helyszín, AVSE vizitelep, 1138. Meder u 12. 14.00-18.00

május 18-20.

2007. május 17., csütörtök

Kedvcsinálónak böngésszék át hétvégi programajánlónkat! Reméljük találnak megfelelő helyszínt és program elemet egy kis szabadtéri szórakozásra!

Coca-Cola játékpark ( óriáscsúszda, légvár, mászófal ) – péntek: Bük, Petőfi telep, péntek-szombat: Tápiószentmárton, szombat-vasárnap: Ajka, Budapest, Margitsziget.

Haribo játékpark ( akadálypálya, légvár, mászófal, arcfestés ) szombat- vasárnap: Szolnok Cora parkoló.

T-Mobile játékpark (csocsóaréna, légvár) Péntek-szombat-vasárnap: Szeged, Máty-éri Kajak-Kenu pálya, Kajak -Kenu világkupa.

Péntek: Bonduelle családi nap, Békéscsaba, (rodeobika, lufi íjászat, kézműves műhely, lufihajtogatás, arcfestés)

Szombat: Vasúttörténeti park (akadálypálya, óriáscsúszda)
Esztergomi repülőtér (légvár, óriáscsúszda, mászófal, gladiátor)
Monostori erőd, Komárom (légvár, akadálypálya élőcsocsó,kézműves foglalkozások, animációs játékok, egészségsátor)

Vasárnap: Budapest, Margitsziget, Atlétikai központ, Fuss a Fényben futóverseny (élőcsocsó)
Kispesti Atlétikai Club (óriáscsúszda)

Hétvégén indul a Haribo, a T-Mobile nyári rendezvény sorozata

2007. május 8., kedd

Az első idei Haribo rendezvény a cég saját dolgozóinak rendezett családi nap lesz. Helyszíne Nemesvámos, a gyár területe, időpontja: május 12. 10.00-18.00
Program: felfújható játékpark, arcfestés, akkumlátoros kisautók, varázsital vadászat, petanque.
Jó hír hogy a felfújható játékpark egy vadiúj mászófallal bővült, és a gyerekeket az arcfestés is várja a következő rendezvényeken, melyek helyszíneit hétről hétre előre közöljük.

A T-Mobile játékok is megkezdik országjáró körútjukat. Az első helyszín Dunaújváros, a bringaverseny rajtja. Időpont: május 12. Ezúttal a csocsóarénával várjuk a játékoskedvű vendégeket. Figyeljétek a T-Mobile felfújható kaput. Egyesével vagy csapatosan egyaránt jelentkezhettek élőcsocsózni.

Élményturizmus-sportos szabadidőeltöltés

2007. április 24., kedd

Idén az első hegymászótúránkat május 5 – 6.án vezetjük Ausztriában a festői Rax völgyben. Az első túrára már minden hely foglalt, de aki most lemaradt jelentkezhet még a június 9.-i hétvégére. Jelszó: Klettersteig.

A velencei vízikarneválra a Vogalongára négy sárkányhajóval 80 fővel utazunk május 24.-én. Az egyre nagyobb érdeklődt kiváltó túra már megtelt, de a sárkányozni vágyók evezhetnek még június másodikán Csepelen, egy hangulatos vacsorával egybekötve, vagy a Szigeti sportvarázson június 16-17. -én, a Margitszigeten.

A Sárkánykenus cégbajnokságot június harmadikán rendezzük Csepelen. Azokat a cégeket várjuk akik dolgozóiknak és azok családtagjainak sportos csapatépítést és vidám családi napot szeretnének tartani, és szívesen összemérnék erejüket más vállalkozókedvű céges csapatokkal.

A programokról felvilágosítást e-mail címeinken vagy telefonon a 06 309 528 728, vagy a 06 309 743 754 számokon adunk

Négynapos ünnep

2007. április 24., kedd

Négy napig pihenhetünk szombattól keddig. A játékos kedvű gyerekeknek és szüleiknek adunk néhány helyszín ötletet, ahol felfújható játékainkon játszhatnak, szórakozhatnak.

Április 29. – Május 1.-ig a gyúrói repülőtéren repülő napokat tartanak. A 3D karika mind a négy nap, felfújható óriáscsúszdánk csak elsején működik a helyszínen.

Május 1.-én Csömörön a sportcsarnoknál a felfújható óriáscsúszdát keressék a csúszdázni vágyók.

A Városligetben az MSZP majálison, a PECSA mögötti nagyréten csúszda, akadálypálya, mászófal és felfújható boxring biztosítja az önfeledt szórakozást és játékot.

Solymáron a sportcsarnokhoz felfújható mászófalat viszünk.

Jó szórakozást, kellemes és vidám pihenést kívánunk mindenkinek!!!

Újra túrázunk a Hévíz-patakon

2007. március 7., szerda

Március 31.-én mégegyszer végigevezünk a Hévíz-patakon. Aki a múltkor nem ért rá,
( sajnálhatja ) most bevállalhatja ezt a jó kis túrát, bizton állíthatjuk nem bánja meg senki.
Érdeklődni, jelentkezni lehet: Pál Zoltán 06 309 528 728

Tesco megnyitó Nagykőrösön

2007. március 7., szerda

2007. március 9.-én Nagykőrösön új Tesco áruház nyilik. A megnyitó napon animátoraink szereznek vidám perceket az érdeklődő gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.
Nyitás: 8.00

Hótalpas túra Szlovákiában

2007. február 26., hétfő

Újabb érdekes helyszínre invitáljuk a túrázni vágyókat. Szlovákiába az Alacsony-Tátra Rohácsi-völgyébe utazunk, ahol lábunkra hótalpakat csatolva barangoljuk be a hómezőket. Az éjszakát túristaházban töltjük.
Időpont: 2007.március 3-4.
Indulás: reggel 8.00
utazás: egyénileg
Jelentkezni lehet: 06 309 743 754, vagy irmai@jatekvilag.hu

Téli kenutúra a Hévíz csatornán

2007. február 16., péntek

Igazi különlegesség a Hévíz patak téli vízi világának felfedezése. A tóból eredő patak vize húsz fok meleg, így kedvelt pihenőhelye a vízi madaraknak. Egész évben virágzik a vízililiom.
Ennek a festői világnak a meghódítására invitáljuk a mozogni vágyókat. Három és négyszemélyes kenukkal, tizenkét kilométert evezünk Fenékpusztáig. A kiszállásnál meleg gulyásleves vár mindenkit. Innen visszaautózunk Hévízre ahol mindenki ellazulhat a tó meleg vizében.
A túrához biztosítjuk a kenukat, a lapátokat, a hajószállítást, a gulyást, és a pompás élményt.

Időpont: 2007. február 24.
utazás: egyénileg, vagy velünk mikrobuszban.
Érdeklődés, vagy jelentkezés: 06 309 528 728, vagy info@jatekvilag.hu

Következő helyszínek: Millenáris, Százhalombatta

2007. január 18., csütörtök

Hétvégére a Millenáris ad otthont Mobil korcsolyapályánknak. Szombaton és vasárnap egyaránt 9.00 – 21.00 óráig korizhattok a műanyag lapokból összeállitott pályán.
Hétfőn Szazhalombatta főterére költözik a Mobilkori, ahol délelőtt szervezetten az iskolások, délután pedig szabadon, bárki látogathatja a koripályát.

Jó sportolást,és szórakozást kívánunk Mindenkinek!

Kiküldetésben a koripálya

2006. december 22., péntek

Ahogy befejeződik a Coca-Cola Karaván Egerben, máris utazik a pálya tovább. Ezúttal Erdélyben karácsonyozik és szilveszterezik koris csapatunk. December 23.-ától január 14.-éig Sepsiszentgyörgy ad otthont a mobil koripályának. Aki korcsolyázni szeretne, a színház mellett keresse a pályát. Működik az ingyenes korikölcsönző, de saját korcsolyával is korizhattok.

A TE VÁROSOD – DOBOZVÁROSÉPÍTÉS A TF-EN

2006. december 15., péntek

2006. december 15-16.-án a Testnevelési Egyetem atlétikai csarnokában megépítheted álmaid városát karton dobozokból. A programot sport és művészeti bemutatók színesítik. Felfújható játékaink közül a légvár és a csúszda várja az ugrálni vágyókat.
A rendezvényen a részvétel teljesen ingyenes! A papírhulladékból és a támogatásokból befolyt összeget a Kardiológiai Intézet Gyermek Szívsebészete kapja.

Indul a COCA-COLA Karácsonyi Karaván

2006. november 27., hétfő

Idén újra lesz mobilkoripálya a Coca- Cola Karácsonyi Karaván rendezvénysorozatán. Az ország tizenöt városában várja a Colás csapatunk a korizni vágyó gyerkőcöket szüleikkel együtt. Természetesen akinek nincs saját, kaphat kölcsön a pálya mellett, akinek van az viszont ne hagyja otthon a korcsolyáját.

Helyszínek: november 30. – Szolnok
december 1. – Békéscsaba
2. – Nyíregyháza
3. – Ózd
6. – Fertőd
7. – Pápa
8. – Balatonboglár
9. – Nagykanizsa
10. – Veszprém
14. – Kaposvár
15. – Mohács
16. – Szeged
17. – Salgótarján
21. – Jászberény
22. – Eger

Hó Show – Spa és Wellness kiállítás a Hungexpón

2006. november 9., csütörtök

Ismét egy helyszín ahol játszani is lehet. November 9-12.-ig kiállítunk a Hungexpón és először történetünkben három helyszínen is megtalálhatóak leszünk. A Hó Show az A pavilonban kerül megrendezésre, ahol a MOBIL KORIPÁLYÁVAL próbálunk meg örömet szerezni a kiállítás vendégeinek. Természetesen aki nem a frissen vásárolt korcsolyáját teszteli pályánkon annak korit is adunk a csúszkáláshoz.

A Spa és Wellness kiállításon standunk a 203-as kiállítóhelyen található, ahol kollégáink az ANIMÁCIÓ játékvilágába vezetik be vendégeinket. A színpadon fellépő táncosaink ízelítőt adnak a szállodai táncanimációs műsorunkból. A kiállításon gondoltunk a gyerekekre is. Őket felfújható csúszdával, légvárral, gladiátorral és kézműves foglalkoztatóval várjuk.

Legyen vendégünk a kiállításon, keresse a JÁTÉKVILÁGOT az “A” és “D” pavilonban!

November 4. Csorna

2006. október 28., szombat

A JÁTÉKVILÁG és a TESCO ismét odataszi magát!
November negyedikén a már majdnem kész Tesco áruházban próbálunk a Csornaiak kedvébe járni egy színes játékkavalkáddal. Lesz csúszda, gladiátor, légvár, elektromos kisautó, arcfestés, ügyességi vetélkedő gyerekeknek, csocsóasztal, helyi fellépők, zene-bona. Virsli, sör, üdítő.

Időpont: 2006. november 4. 14.00-19.00
Helyszín: Csorna. Tesco áruház

Ez tényleg nagy siker volt

2006. október 24., kedd

Nagyon vidám és sikeres napot töltöttünk el a Játékvilág napon Csepelen. A ragyogó napsütés megalapozta a jó hangulatot. A mintegy háromezer látogató rendkívül jól érezte magát. Gyerek és szülő egyaránt jól szórakozott a felfújható játékok sokaságán. A Nissan tesztvezetés is osztatlan sikert aratott, nagyon sokan érdeklődtek a Note családi autó iránt. A kreatív kézműves sátorban is egész nap telt ház volt. A programot vetélkedők tették teljessé, így mindenki megtalálta a neki való szórakozást.

Örömmel tölt el bennünket hogy ilyen sok családnak sikerült boldog perceket szerznünk. Méltó zárása volt az idei szabadtéri szezonnak ez a rendezvény.

Köszönjük a támogatást a Nissan-nak, a Tesco-nak, a Sió-nak, a Budweiser-nek, a T-Mobile-nak és az LG-nek!

JÁTÉKVILÁG NAP – AZ ŐSZ LEGNAGYOBB DURRANÁSA

2006. október 16., hétfő

A legnépszerűbb játékaink egyhelyen, egyidőben Csepelen a Tesco parkolójában!!!

NISSAN tesztvezetés és kreatív vetélkedők, F-1 maxi szimulátor, mászófal és csúszda – LG óriáscsúszda – BUDWEISER focikapu – T-MOBILE élőcsocsó és légvár, SIO akadálypálya – BOMBA gladiátor és a TESCO kosárpálya, bungee run várja a csepeli Tesco parkolóba kilátogató családokat. A játékoknál céges ajándékokért versenghetnek a vállalkozó kedvű gyermekek és felnőttek. Minden program ingyenes. Vasárnap gyertek és töltsétek el vidáman az időt a harmadik JÁTÉKVILÁG NAPON.

Helyszín: II.Rákóczi Ferenc útja 191. Tesco áruház parkolója
Időpont: 2006. október 22. 11.00 – 18.00
FONTOS: ESŐNAP – 2006. október 28.

Gyertek megint a Tescoba

2006. október 10., kedd

Október 14.-én megint a nyíregyházi Tesco parkolójában találkozhattok programunkkal. Rendkívül érdekesnek ígérkezik a tűzoltó bemutató. Az ügyesebbek lufilövészeten íjjal, az erőssebbek szkandergépen, az édesszájúak pedig mézeskalács sütésen vehetnek részt.

Időpont: 2006. október 14. 10.00 – 18.00

2006. október 7- 8

2006. október 5., csütörtök

A nagyon jól sikerült csepeli Tesco-s hétvégék után Nyíregyházán folytatjuk. Igazi szenzáció kerül bemutatásra, a magyar olimpiai bobválogatott bobszimulátora. Hetven méter hosszú pályán lehet megtapasztalni a bobozás élményét. A programot felfújható mászófal és arcfestés színesíti.

Helyszín: Nyíregyháza, Tesco parkoló
Időpont: 2006. okt. 7. 10.00-18.00

2006. okt. 6-7.

2006. október 5., csütörtök

Colás csapatunk Tiszaföldvárra utazik. Két napig az óriáscsúszda szórakoztatja a Coop-napok látogatóit.

Helyszín: Tiszaföldvár, Kossuth u.
Időpont: 2006. okt. 6-7.

2006. október 4.

2006. október 4., szerda

Kedves Barátaink!

Honlapunk új rovatával azoknak szeretnénk kedveskedni, akik arra kíváncsiak hogy az elkövetkező időszakban hol jelenünk meg játékaikkal, esetleg arra hogy mi történt a JÁTÉKVILÁG házatáján. Reméljük örömöt szerzünk vele! Várjuk rendezvényeinken!

Üdvözlettel: A JÁTÉKVILÁG CSAPATA