Cím:
1138 Budapest, Meder u. 12.

Tel:
06-1/450-1183
06-1/450-1184
Tel/fax:
06-1/329-5682

Mobil:
06-30/952-8728
06-30/974-3754

E-mail:
info@jatekvilag.hu

Hírek

VADONATÚJ-OVILIMPIA

2012. február 17., péntek

ÓVODÁK FIGYELEM!  ITT AZ ÚJ PROGRAM: OVILIMPIA

                   OVILIMPIA  

 

Kedves Óvodavezetők, Óvónők, Programszervezők! 

Az OVILIMPIA programunkat a 2012. év, a londoni olimpia jegyében dolgoztuk ki, és ajánljuk figyelmükbe. Játékainkból olyan csomagot állítottunk össze, melynek elemeiből Önök állíthatják össze  vidám óvodai sportvetélkedőjüket, vagy csupán sportosan, vidáman eltöltött  napot rendezhetnek segítségünkkel. Természetesen a játékokat képzett animátoraink felügyelik. 

Rendeljenek több elemet, hogy nagyobb árengedményt adhassunk! 

Listaárainkból adott kedvezmények: egy, két vagy három játék – 30%, négy vagy öt játék – 50% engedménnyel rendelhető kizárólag hétköznapokon!  -   

Kis ízelítő rendelhető játékainkból: 

Akadálypálya     59.000 Ft+Áfa,          Mászó fal     59.000 Ft+Áfa 

Felfújható csúszda   59.000 Ft+Áfa, légvárak       35-40.000 Ft+Áfa. 

További oviknak ajánlott játékaink:  Ügyességi vetélkedő – 69.000 Ft+Áfa. ( tréfabringa, hernyótalp, csapat sí, egyensúlyozó, ügyességi pálya ), Felfújható focikapu 59.000 FT+Áfa.   

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésüket, kérjék a programra vonatkozó ajánlatunkat! Játékainkról bővebben honlapunkon olvashatnak: www.jatekvilag.hu 

Reméljük a OVILIMPIA programunkkal, vagy más szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk rendezvényük sikeres lebonyolításához! 

Figyelem!!! Májustól rendelhető vadonatúj játékunk a Mobil kalandpark! Kérjék erre vonatkozó ajánlatunkat! 

Várjuk  érdeklődésüket, tisztelettel:    A JÁTÉKVILÁG CSAPATA

ÚJ AKCIÓS PROGRAMUNK A SULIMPIA

2012. február 8., szerda

SULIMPIA

Kedves, Testnevelők, Szabadidő és sportszervezők, Osztályfőnökök, Diák önkormányzatok!

A SULIMPIA programunkat a 2012. év, a londoni olimpia jegyében dolgoztuk ki, és ajánljuk figyelmükbe. Játékainkból olyan csomagot állítottunk össze, melynek elemeiből Önök állíthatják össze  vidám iskolai sportvetélkedőjüket, vagy csupán sportosan, vidáman eltöltött iskolai napot rendezhetnek segítségünkkel. Természetesen a játékokat képzett animátoraink felügyelik.

Rendeljenek több elemet, hogy nagyobb árengedményt adhassunk!

Listaárainkból adott kedvezmények: egy játék -10%, két játék – 20%, három játék – 30%, négy játék – 40%, öt játék – 50% engedménnyel rendelhető kizárólag hétköznapokon!  -

Kis ízelítő rendelhető játékainkból:

Csocsó aréna 69.000 Ft+Áfa,          Mászó fal 59.000 Ft+Áfa

Gladiátor 59.000 Ft+Áfa,       Focikapu 59.000 Ft+Áfa.

Felfújható kosárpálya 69.000 Ft+Áfa, Felfújható box ring 59.000 Ft+Áfa, Bungee-run 59.000 Ft+Áfa, Ügyességi vetélkedő – 69.000 Ft+Áfa. ( tréfabringa, hernyótalp, csapat sí, egyensúlyozó, ügyességi pálya )

Amennyiben sikerült felkelteni érdeklődésüket, kérjék a programra vonatkozó ajánlatunkat! Játékainkról bővebben honlapunkon olvashatnak: www.jatekvilag.hu

Reméljük a SULIMPIA programunkkal, vagy más szolgáltatásunkkal hozzájárulhatunk rendezvényük sikeres lebonyolításához!

Várjuk visszajelzésüket, érdeklődésüket, tisztelettel:    A JÁTÉKVILÁG CSAPATA

Elérhetőségek: Felfújható Játékvilág Kft.

Tel/fax: 3 295 682, mobil: 06 309 528 728

E-mail: pal@jatekvilag.hu

Gyereknapi programjaink

2010. május 29., szombat

 

A Gyereknapi hétvégén is számos helyszínen ajánlunk tartalmas és szórakoztató programot.

Május 29. szombat

- A budaőrsi Tesco parkolójában aszfaltrajzverseny, arcfestés, kézműves sátor, felfújható csúszda, akadálypálya, légvár, Wii és autópálya,  Törökbálinton ugrálóvár, Hernádon élőcsocsó, Szegeden a kajak-kenu világkupán óriáscsúszda, és ugrálóvár lesz üzemeltetve. A Telekom családi napon a Sportmax sportcentrumban óriáscsúszda és légvár, Nemesvámosban a Haribo családi napon pedig a játéksziget, a ShelbyCobra és a 3D karika  működik.

Május 30. vasárnap

A Haribo játéksziget a Városligetben, Sárkányhajóink a gárdonyi Sportbeach-on, Szegeden a kajak-kenu világkupán az óriáscsúszda és az ugrálóvár, egy másik szegedi rendezvényen egy óriáscsúszdával várjuk a gyerekeket.

Coca- Colás csapataink ismét országjáró turnén vannak, Révfülöpön, Marcaliban és Pécsen lehet ugrálni, csúszdázni, mászóüvegre kapaszkodni.

Május 14-16.

2010. május 14., péntek

Sajnos erre a hétvégére nem jeleznek túl jó időt, és ennek megfelelően az óvatosabb partnereink lemondták rendezvényeinket.

Ahol azonban töretlenül üzemelünk az a Sportágválasztó nap a maglódi úti Merkapt sportpályán, a Cora szülinap Szolnokon, és a Nagykanizsai sárkányhajó fesztivál. Az előbbi Szolnokon a Cora parkolójában, utbbi pedig Nagykanizsán a csónakázó tavon kerül megrendezésre.  A Sportágválasztón korcsolyapálya a másik két helyszinen légvár, Cola üveg mászófal és óriáscsúszda várja az érdeklődőket.

MÁJUS 7-8-9.

2010. május 4., kedd

Idén már több helyszínen lesz  Nagy Sportágválasztó Nap. Az első helyszín Szeged, pénteken és szombaton. A mobil koripályán korizhatsz, hokizhatsz kedvedre, és megnézheted a profik bemutatóját is. Ha már sportolunk szombaton folytathathatjátok a vizen a testmozgást. Sárkányhajóinkban két helyszínen lehet próbálkozni, Budapesten a Római parton a Holiday Beach hotel előtt a Dunán, és Győrben a Napos parton.  A sárkányhajó világbajnokság beharangozó road showján a vizi program mellett felfújható légvár és csúszda is a játékoskedvű gyerekek rendelkezésére áll.

A Coca-Colás csapataink két városban fújják fel a piros fehér játékparkot. Csömörön az Auchan parkolójában, Hatvanban pedig a nagyréten, üzemeltetjük a mászóüveget és légvárat.

Vasárnapra egy futónap marad.  Csillebércen a gyerektáborban futhat minden érdeklődő. Jó sportolást és szórakozást kívánunk mindenkinek!

ÉLJEN MÁJUS ELSEJE

2010. április 30., péntek

 

Igazán május elsejével indul a szezon. Ezen a hétvégén, szombaton Ürömön csúszdázhatnak a gyerekek. Felsőpakonyban óriáscsúszda és légvár szórakoztatja az érdeklődőket. Solymáron hatalmas felfújható mászófalra lehet felmászni.

A COCA-COLÁS roadh show is beindult.  Pénteken és szombaton Cegléden a légvár és a mászóüveg vár benneteket, Tiszaújvárosban pedig a TVK majálison az óriáscsúszda lesz a fő attrakció.

Figyeljétek hétről hétre a programajánlót, jobbnál jobb rendezvényeket ajánlunk a figyelmetekbe!

ÓRÁSI ÁRZUHANÁS 2009-re

2009. február 17., kedd

Látva a nehéz gazdasági helyzetet, a 2009-es évben szeretnénk árképzésünkel megkönnyíteni azon cégek, rendezvényszervezők döntését, akik céges családi napjaik, csapatépítő tréningjeik, vagy az általuk szervezett rendezvények elemeihez szolgáltatásainkat választják! Természetesen várjuk óvodák, iskolák, vagy magán megrendelők érdeklődését is. Számukra is kivételes árajánlatokkal szolgálhatunk.

Felfújható játékaink bérleti díjait átlagosan 30%-al csökkentettük!!!

Légvár – 25.000 Ft, csúszdák – 49.000 Ft, mobilkori – 200.000 Ft, sárkányhajó program – 160.000 Ft…

További újdonság, hogy légváraink 4 órára is bérelhetők!

Kérjenek program, helyszín és árajánlatot az info@jatekvilag e-mail címen!

Reméljük hogy szolgáltatásainkkal hozzájárulhatunk régi és új partnereink rendezvényeinek lebonyolításához! Programjainkról, aktuális híreinkről a programajánló és a hírek rovatban olvashatnak hétről hétre.

Rekreációs programok azoknak, akik nem tudnak otthon ülni!

2008. február 17., vasárnap

Azokon a napokon amikor nem egy JÁTÉKVILÁGOS rendezvényen szórakozunk, vegyük számításba a REKIKLUB sportos programjait. A szabadidő kellemes aktív eltöltésére mindíg van ötlet a REKIKLUBBAN. Vogalonga vízikarnevál Velencében, melegvizes kenutúra a Hévíz patakon, hótalpazás a hómezőkön, hegymászás, barlangászás, sárkányhajózás itthon és külföldön egyaránt. A programokról a www.rekiklub.hu honlapon tájékozódhatnak.

Elindult a hírlevél

2007. szeptember 5., szerda

Augusztusban elindult céges hírlevelünk, amelyen aktuális programjainkról, akcióinkról, újdonságainkról számolunk be partnereinknek és leendő partnereinknek. Reméljük sikerül olyan ötletekkel szolgálnunk, melyek megkönnyítik rendezvényeik szervezését!

Kenutúra a Dunakanyarban

2007. július 23., hétfő

Csodálatos napsütés, vidám és elszánt társaság és nem utolsósorban a Dunakanyar festői szépségei határozták meg kenutúránk hangulatát a hétvégén. Esztegomból indulva az első napi cél a Tahitótfalui Duna camping volt. Az esti program grillsütés, majd borozgatás volt. Vasárnap hosszabb szentendrei pihenővel szakítottuk meg a túra útvonalát, volt idő enni, inni, fagyizni. A délutáni megérkezéskor jól esett a előre behűtött dinnye és üdítők után visszagondolni erre a két szép napra. Következő programunk a Sárkányhajós Öbölbajnokság augusztus 4.-én, ahová várjuk a jelentkezőket egyénileg, vagy csapatostul egyaránt.

Coca-Cola nyári sorozat

2007. június 10., vasárnap

Az utóbbi évekhez hasonlóan a 2007-es nyári idényben is bejárjuk az országot Coca-Colás játékparkunkkal. Az óriáscsúszda, a légvárak, a mászófalak és a vizifoci a hétvégi napokon egyidőben három négy helyszínen szórakoztatja a fiatalokat. Az aktuális helyszínekről és időpontokról hétről hétre honlapunkon, a programajánló bolygó megnyitása után tájékozódhatsz.

Gyereksziget

2007. június 10., vasárnap

Idén ismét birtokba vehetik a gyerekek a Hajógyári szigetet. Hat hétvégén a Gyereksziget várja a szórakozni és mozogni vágyó gyerkőcöket szüleikkel együtt a szigeten. Cégünk a PEZ népszerű csúszdás ugrálóját üzemelteti.

Bővült a Haribó játékpark

2007. május 8., kedd

Az idei szezonra megszépül és kibővül a Haribo felfújható játékparkja. Egy új felfújható mászófalat építettünk a parkba, így a légvár és az akadálypálya mellett ezentúl már ezen az ügyességi játékon is szórakozhatnak a lurkók. A játékok festését is felújítottuk, a kedvelt gumicukor termékek is felkerültek a feliratok mellé. A programot arcfestéssel bővítettük, a vidámságot animátoraink garantálják.
A nyári turné május 12.-én Nemesvámoson indul, majd hétről hétre más és más helyszínre visszük el ezt a népszerű játékcsaládot.

Animátorképző tanfolyam

2007. március 7., szerda

Cégünknél munkát vállaló animátorok és játékfelügyelők képzése érdekében tanfolyamot indítunk. A képzés lényege, hogy rendezvényeinkre sokoldalúan képzett, felkészült kommunikatív munkatársakat tudjunk küldeni, tovább emelve ezzel szolgáltatásaink színvonalát.
Munkatársainkat ezentúl a képzésen elsajátítottak és a gyakorlatban mutatott teljesítmény alapján kategorizáljuk.

Helyszín: Testnevelési Egyetem
Időpontok: 2007. márc. 10. 10.00-14.00
márc. 24. 10.00-14.00
márc. 31. 10.00-14.00

Jelentkezés: Fejér László / 06 30 2757747 /

Élményturizmus-sportos szabadidőeltöltés

2007. február 16., péntek

Hétről hétre friss programajánlatokkal találkozhatnak honlapunkon a sportolni vágyó, szabadidejüket érdekes helyeken eltőlteni kívánó érdeklődők. 2007-ben tervezünk sítúrát, hótalpas túrát, melegvizi kenutúrát télen, barlangászatot, Klettersteig hegymászást, sárkánykenuzást külföldön és belföldön, vitorlázást, kenutúrákat, golfozást, családi napokat… stb. Honlapunk programajánló bolygóját felnyitva mindíg az aktuális hétvégi programajánlatot tekinthetik meg, és ha sikerült kedvet csinálnunk a túrához, már hívhatják is a túravezetőt.

Gyertek sportoljunk, szórakozzunk együtt!